VERTEL ONS WAT JE
VAN DE HOOP VOND.

Jouw ervaringen helpen anderen om de juiste beslissing te nemen.
Er zijn een paar manieren waarop je een recensie kunt schrijven.

1) Op onze Google bedrijfspagina
2) Op de Hoop Facebookpagina
3) Op de Hoop tripadvisor-pagina

Door het formulier hieronder in te vullen.
Je recensie komt dan hier onderaan te staan.

Verreist

Wat is je je volledige naam?
Wat is je e-mailadres?
Geef je recensie een titel?
Wat vind jij van De Hoop Waregem?

Komen zeker terug

Heel lekker en verzorgd. Heel uitgebreid buffet. En heel proper. De hoofdschotel (vis gekozen ) was goed maar wel een beetje teveel gepeperd. De bediening was heel vriendelijk en lette op de details. De maître was heel vriendelijk en vlot, zorgde ook voor de ambiance. Hij deed zijn werk met veel plezier en je zag dit. Komen zeker nog terug.

Heidi Debouverie

Altijd tip top in orde

Wij zijn al een 5-tal keren bij De Hoop langs geweest, nog geen enkele keer ontgoocheld buiten gekomen, tof om in gezelschap van meerdere personen te doen. Een echte aanrader voor wie graag lekker eet. Van voorgerecht tot dessert afgewerkte producten. Altijd vers, niks te kort. Als kers op de taart ‘ambiance’, is er een bepaald liedje waar je wil de benen op uit strekken richt je je maar tot de dj hij speelt deze met veel plezier. Prijs kwaliteit zit deze heel goed. Dikke pluim voor alle medewerkers.

Danny Van Hauwaert

Uitgebreide ruime keuze

Ruime keuze aan lekker eten. Goede en vriendelijke service. Hadden iemand met allergie in het gezelschap. Werd bij vermelding onmiddellijk rekening mee gehouden en bij de gerechten waar nodig steeds een volwaardig alternatief geserveerd. Voor herhaling vatbaar.

Dave De Bruycker